A fost aprobat proiectul de finantare prin fonduri europene Achizitie de utilaje pentru cresterea capacitatii de productie a societatii "PLASTPROD SRL" in valoare de 200.000 Euro.


Dr. Ing. Corneliu Savencu - cercetator textil, managerul "Plastprod"

"Pionierat, inconstient, romantic". Sunt cuvintele cu care descrie Corneliu Savencu inceputurile afacerii sale, in anii '90, cand a plecat din functia de sef de sectie la fabrica de Matase Victoria Iasi si a realizat ca trebuie sa isi croiasca un drum in sectorul privat. Astazi vorbeste cu incantare despre cursurile de dezvoltare personala si hobby-ul sau, zborurile cu parapanta, dupa o viata in care a imbinat din punct de vedere profesional activitatea de productie a pasmanteriei "Plastprod" cu cea de cercetare. Absolvent al Politehnicii iesene, sectia de "Chimie, finisaj textil", nu si-a parasit niciodata profesia. Analizele sale privind dezvoltarea Iasului si calitatea fortei de munca in zona sunt realiste, desi contin si o doza de amaraciune. Citeste tot articolul »


Diploma si Medalia de Aur pentru dezvoltarea unui proces de vopsire ecologic pentru fire si tesaturi denim aplicabil la nivel industrial, bazat pe coloranti naturali vegetali VEGDENIM.


Diploma Silver Medal si Medalia de Argint pentru dezvoltarea unui proces de vopsire ecologic pentru fire si tesaturi denim aplicabil la nivel industrial, bazat pe coloranti naturali vegetali VEGDENIM.


© Copyright 2022 Plastprod.

Webdesign by Cryo®